| silvia_6803 a întrebat:

Buna as avea si eu o problema am abservat de acum 2 zile ca un san este mai umflat ca altul stiti de la ce ar putea fi? nu am nicio simptoma nu ma doare nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tiriboxi a răspuns:

Buna Silvia daca in acest interval a survenit o modificare brusca recomandarea mea sa faci o mamografie sa vezi exact cauza care a dus la aceasta problema, dupa examinare trimite-mi un rezultat, multa sanatate

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

In general, femeile au un san mai mare si altul mai mic dar pot exista deformatii ale sanilor datorita unor afectiuni.Mergi mai bine la medic si intreaba daca totul este in ordine cu sanii tai. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt barbat, dar iti pot spune cu certitudine ca sanii femeilor sunt foarte rar identici. Nu ai pentru ce sa-ti faci griji happy
Pentru linistea ta sufleteasca, iti recomand un control medical. Te-am pupat pe basca!

| Kid_4219 a răspuns:

laughing Asa trebuie sa se intample...nu ai nicio problema :*