| Vlad_5432 a întrebat:

As dori in primul rand sa imi raspunda la intrebare cineva priceput. De o saptamana m-am dat pe un carucior de hypermarket si mi-am prins testiculul stang cumva. M-a durut 1 zi -2 si dupa aceea a incetat 2 zile, dar acum din nou ma doare si ma doare destul de tare. Am citit despre varicocel dar cele mai multe simptome nu mi se potrivesc. ma doare doar cand merg/ma ridic din pat/orice aproape ce tine de piciorul stang fara sa ma doara testiculul la palpare. Ce poate fi si ce imi puteti spune despre asta.
P.S. Nu prea vreau sa ajung la medic deoarece mi este foarte frica. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica va fi un consult si nu te sfii sa spui medicului problemele tale. Daca te confrunti cu astfel de probleme consulta imediat medicul urolog!

| cosmin344 a răspuns:

Cauta-ti un terapeut Bowen in localitatea incare locuiesti