| girlbrushedpink3 a întrebat:

as dori niste metode care sa ma faca sa renut la dulcuri!laughing adica mi-am sugerat sa nu manac, da nu m-am putut abitine, tiind cont ca acasa mereu este ca ai mei manaca tot timpul!laughing dar eu vreau neaparat sa slabesc si am zis sa incep prin scoaterea dulcurilor si inlocuirea lor cu fructe, numa problema este ca acum manac si si! deci daca puteti sa imi dati niste ideei cum sa renunt, as fi tare recunoscatoare! multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Dienuka a răspuns:

Pofta de dulce poate ascunde o carenta de minerale, in special de crom. Prin urmare pentru asa ceva este bun un supliment cu crom.

| Lora a răspuns:

Inlocuieste-le cu batoanele fitness, cereale si fructe cum ai zis si tu

| Ady00pk a răspuns:

Nu le mai cumpara! ce naiba! vointa vine din interior nu din niste sfaturi! Stii ce? Eu nu cred ca vrei cu adevarat sa slabesti. E ca si cand vrei sa slabesti...asa.dar nu neaparat. Un om care vrea sa slabeasca cu adevarat, o face! Asa ca incearca sa iti gasesti motivatia interioara si sa castigi luptahappy

| ale a răspuns:

Hy.In primul rand nu poti renunta la dulciuri definitiv si nici dintr-o datahappy E un lucru bun ca iti doresti sa le inlocuiesti cu frute. Sfatul meu sa renunti treptat la ele si daca le manaci cel mai bine ar fi dimineata, asa ai timp pana seara sa arzi caloriile.De ex manaca diminea ceva dulce, ce iti place tie cel mai mult dar nu intr-o cantitate mare. Apoi pune-ti prin casa fructele tale preferate.Si mereu cand iti vine pofta de un dulce du-te si manaca un fruct.Nu intra prin magazine la raftul cu dulciuri, tentatia e prea marelaughing
Oricum nu te ingrasi daca manaci dimineata ceva dulce sau de ex manaca la micul dejun o prajitura facuta in casa, dar nu in cantitate mare.Treptat te vei obisnuii. Daca se intampla sa manaci mai multe dulciuri fa mai multa miscare.Esti in crestere, daca faci multa miscare nu cred ca dulciurile ar fi o pbhappy

| stefanel11 a răspuns:

Nu cred ca zice cineva sa nu mananci dulciuri...Mananca 1 data pe zi 1 patratica de ciocolata si dupa spala-te pe dinti...asa o sa iti pierzi pofta sa mai mananci.Iti recomand abdomenele ca sa slabesti si sa bei suc de lamaie pe "burta goala" si iti grabesti slabirea cu 50%

| Delya_6437 a răspuns:

Pai...ai putea sai rogi pe parintii tai sa ascunda dulciurile sau sa cumpere mai rar

| gaby_9393 a răspuns:

Asta e sa le inlocuiesti cu fructe. alta solutie nu stiu