| deliadelia17 a întrebat:

As dori o dieta eficienta cam pentru 2 luni... si sa slabesti cam 10 kg, nu vreau ceva foarte strict, vreau ceva echilibrat, daca stiti ceva ce ati aplicat si voi! :d Si niste site-uri cu exercitii fizice eficiente pentru abdomne si picioaree! Multumesc anticipat! :* :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

In primul rand, dieta nu se face cu foame, deci nu te lua dupa cine iti zice sa te infometezi.
Ca sa slabesti, trebuie sa manci bine, atentie, zic bine, nu mult. Si sa ai un bilant caloric negativ. Pentru asta, in dieta introduci alimente care aduc un aport caloric negativ, precum verdeturile, unele fructe, iar mai multe calorii arzi prin exercitiu fizic.
Referitor la fumat, nici el nu ajuta la slabit, el doar iti taie foamea, si in final duce la ingrasare, pentru ca organismul se obisnuieste cu infometarea si cand da de ceva bun, pune repede pe burtica.
Ca sa te mentii silueta, trebuie sa lupti cu tendintele lumii moderne, in special cu sedentarismul si consumul alimentelor hipercalorice.

| strazi1 a răspuns:

Salut,
Iti stabilesti o zi din saptamana in care mananci carne, restul de 6 zile elimini complet carnea, rezultatele se vad imediat, si elimini painea de tot, eu unul nu mai mananc paine de vreo 7 ani, acum depinde si de ambitia ta, numai binewinking

| RobiiRobi a răspuns:

Eu unu am slabit in jur de 10kg cam intr-o luna jumatate, din cauza "anturajului" ma refer la prieteni. Dimineata m-a trezeam, mancam un blid de cereale cu lape iar ei ma chemau afara, si stateam in oras afara, singurul lucru care il faceam era sa stam sa povestim sa mancam seminte, sa fumam, si sa bem cola. Si ajungeam acasa la ora 10 seara. Atunci ma puneam mai mancam ceva, si asa am slabit 10kg fara sa vreau.

| GaByScream a răspuns (pentru RobiiRobi):

Frate ai slabit din cauza fumatuluiwinking

| RobiiRobi a răspuns (pentru GaByScream):

Probabil asa e happy dar si fugeam si ne jucam de nebuni, si nu mancam de dimineata pana seara.

| deliadelia17 explică (pentru RobiiRobi):

Dar eu sunt nefumatoare. ma gandeam ca aveti niste sfaturi. gen o dietaa niste site-uri cu exercitii. :d

| jyhsehda a răspuns:

Trebuie sa te apuci de alergat cam de 2-3 ori pe saptamana si sa fii mai atenta ce mananci, cel mai bine ar fi sa iti calculezi cate calorii mananci pe zi :)... si daca vrei sa mai faci si niste exercitii, poti sa te uiti la http://www.youtube.com/user/charliejames1975?feature=watch si sa vezi ce exercitii ai putea sa faci din ce iti arata aia

| Andre_Roxy_1999 a răspuns:

Ar trebui sa elimini painea si sa mananci salate multe si sa nu mananci peste ora 8 ..pentru exerciti nu iti trebuie site neaparat poti face ce sti ...nu uita sa mananci si fructe intre masa de pranz si cina pe la 7 sau iaurt cu cereale fitness. mama mea a slabit 3 kg in o saptamana.http://www.eva.ro/......_antrenor! incerca aman2 site-urile.