Din moment ce-ti recomanda naturiste/suplimente alimentare: schimba medicul.
Scuză-mă, ești endocrinolog cumva? Tocmai am spus ca anticonceptionalele nu-mi fac bine, cu ce altceva m-as putea trata? Eu am cerut o părere despre medicament, nu despre ce ar trebui sa iau sau nu.
Nu. Dar trebuie sa stii ca sunt membru al Asociatiei olandeze contra escrocheriilor medicale.
Nu are legătură cu ce am întrebat eu, medicamentele naturiste sunt mai ok decât anticonceptionalele, au fost persoane care au murit din cauza lor.
Dap, multi mai multi oameni au murit de la aspirina si paracetamol decat de la dilutiile homeopatice. De ce? Pentru ca dilutiile homeopatice n-au niciun efect, bun sau rau.
Ascultatul poveștilor celorlalți despre experiențele lor medicale este un nou fetiș? Ești un om ciudat. Dacă tu chiar crezi că există pe planeta asta un om cu organismul identic cu al tău, înseamnă că ai probleme grave. Dar nu hormonale.
Și tu ești un p%#$t/o pr×@$/a. Am pus întrebarea ca să-mi fac o idee, cum ar putea reacționa acest medicament, dacă este bun de ceva, n-am zis nicăieri că mă identific cu organismul cuiva și la anticonceptionale lucrurile stau la fel, la unii merg la alții nu.In loc să mănânci (¤(@T mai bine du-te și fă-ți o ocupație utilă
kencarson întreabă: