| tuska_7722 a întrebat:

as dori sa aflu ceva care deacum de 2 zile ma pune pe ginduri si chiar nu stiu cum sa mai suport, in ultimele 2 zile ma duc la toaleta foarte des si nu pot nici macar sa dorm noaptea din cauza asta, ce o fi oare, din cauza cui?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deeeeeebora a răspuns:

Cel mai mult probabil este o infectie urinara pe care ai luat-o daca te-ai asezat pe ceva rece, sau poate ai fost la cris si ai intrat cu picioarele in apa rece(sau poate ai umblat pe gresie).

trebuie sa-ti faci analiza urinara, iar numarul leucocitelor iti va spune daca este infectie sau nu.proba se va pune la ''insamantare'' si ea iti va spune la ce antibiotic raspunde organismul tau

poate fi vorba si de o ciuperca genitala(in caz ca nu-ti iese nimic la analize). pe aceasta ai putut-o lua in urma contactului sexual cu cineva, in urmaunui wc public sau in urma folosirii excesive a antibioticelor(ciuperca se numeste candida)

te vei face bine, nu te speria (eu am avut probleme din astea si o multime de oameni sufera din cauza asta). Sanatate!

5 răspunsuri:
| andre999 a răspuns:

Probabil ai o infectie urinara consulta un farmacist.

| alex16mko a răspuns:

Cred ca ori te-ai racit "acolo jos" ori ai ceva cu prostata du-te la medic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la doctor, pentru ca ai facut cistita;)
http://www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=4

| Melnic_Ion_1995 a răspuns:

Poate iti place cum arata unitazul

| Melnic_Ion_1995 a răspuns:

Poate te tot framinta gindurile si ele te urmaresc din urma ta poate nu-ti mai dispar din cap