| Moliana a întrebat:

Buna!
As dori sa ma lamuriti cu ceva...
Am 13 ani si sufar de o acnee juvenila. De curand am fost la dermatoloaga mea si mi-a schimbat tratamentul.A spus ca NU mai pot folosi tratamente cu antibiotic, deoarece ar putea sa opuna rezistenta.Mentionez ca am facut circa 6 luni tratament cu diferite produse care contineau Antibiotic... Mi-a prescris SKINOREN.Am inceput sa-l folosesc de vreo 3 zile.
Inainte de acest nou prescris tratament am facut o pauza de ~3 luni in care nu m-am mai dat cu nimic... Au inceput sa apara cateva cosuri rosii pe fata.Esre normal?
Poate zic o prostie, dar s-ar putea ca acest SKINOREN sa,, scoata" raul afara(din piele)? Si de aceea sa-mi fi aparut aceste cosuri rosii? Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Asa sa intelegi ca, la varsta ta, tratamentele recomandate de catre dermatolog nu fac decat sa micsoreze "raul", nicidecum sa-l elimine in totalitate! Acneea juvenila se manifesta in pusee si cu maxima intensitate pana aproximativ in jurul varstei de 20 de ani cand "furtuna" hormonala din organismul adolescentului scade din intensitate ( scade productia de hormoni, scad consecintele actiunii lor!)
Deci, nu iti ramane decat sa urmezi "cu sfintenie" sfaturile dermatologului tau si sa astepti potolirea "furtunii"!

0 răspunsuri: