| Marion_Fanbartoli_1984 a întrebat:

As dori sa ma pun pe slabit si as avea nevoie de ajutorul dvs. Am 1, 68 inaltime si cam 82 de kg. Ce dieta imi puteti recomanda sa slabesc cam 15 kg in 2-3 luni. De mentionat ca ma voi duce si la sala incepand de luna asta. Va multumesc! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1Marinn1111 a răspuns:

Un program cu 3 mese si 2 gustări este esențial în dieta, O dieta care e slaba in calorii dar tot odată sa ti aduca aportul de care ai nevoie. Fara dulciuri băuturi acidulate, băuturi culci, cafea. Mănâncă ordonat si sănătos și fără înfometare.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fii bucuros daca scapi de 5kg in sase luni!
Slabirea rapida duce la ingrasare si mai puternica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicio dieta. Trebuie sa-ti schimbi stilul de viata cu totul. 15 kg in 2-3 luni e mult si nesanatos.

| Kerre a răspuns:

Daca chiar vrei o dieta bine stabilita noi nu te puteam ajuta, avem nevoie de mai multe informatii despre tine care ne pot ajuta intr-un fel sau altul sa-ti dam o dieta care te poate ajuta. In privinta asta poti contacta sau face o vizita la un nutritionist care te va ajuta pe tema asta. In general ca sa slabesti sanatos trebuie sa scazi aproximativ 500 calorii din totalul de calorii pentru mentinere (se poate afla accesand unul dintre calculatoarele de pe google daca dai un mic search) si sa scazi din suma aia 500 calorii pentru a slabi aproximativ 500g pe saptamana.

| Zdog a răspuns:

Salut, multe dintre diete au efectul eu-eu ( adica te ingrasi la loc dupa ce ai terminat dieta + mai adaugi ceva ).In luna mai m-am apucat si eu de o "dieta"..adica am taiat multi carbohidrati, am adaugat mai multe proteine si am renuntat la alimentele procesate si dulciuri, sucuri, si m-am apucat de sport...2h pe zi de exercitii pentru abdomen si cardio..rezultatul? ...am slabit in jur de 7kg dar le-am slabit prost ( efectul eu-eu intra in actiune) deoarece eu voiam sa accelasi lucru ca si tine..sa slabesc repede intr-un timp scurt. Mancam foarte putin si faceam foarte mult..Deci pentru a slabi sanatos iti recomand sa-ti creezi un deficit alimentar ..adica sa nu tai mai mult de 400-500 de calorii pe zi deoarece pe langa grasime pierzi si masa musculara.Mancand sanatos si facand macar 30 de minute de sport pe zi o sa pierzi kg happy Dietele si pastilele "minune" sunt facute pentru ati face portofelul sa slabeasca happy Toate cele bune!

| SwedishMeatball a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un nutritionist si te va ajuta el in legatura cu o dieta potrivita pentru tine