| secsilicioasa a întrebat:

Buna,as dori sa primesc raspunsuri de la femei si fete peste 18 ani...
Deci cred ca sufar de candidoza de foarte multi ani si nu am fost niciodata la un ginecolog,mama mea nu a fost niciodata acea mama grijulie,cu care sa pot avea o discutie, am avut si inerocolita si raceli permanente si in timp aceste lucruri mi-au deteriorat sanatatea .......as dori sa stiu daca se poate merge la ginecolog fara consimtamantul parintilor (am 17 ani) caci cu mama nu pot merge din anumite motive sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FastAndFurious a răspuns:

Ma bag si eu sa-ti raspund desi nu indeplinesc "unele" conditii, dar studiez medicina.
Probabil ca ai citit pe undeva simptomele de la candidoza daca deja ti-ai pus diagnosticul. Du-te cu incredere la ginecolog, n-o sa te respinga din acele " anumite motive" si nici din cauza varstei.
Totusi cauta-ti pe cineva apropiat si cu experienta cu care sa te mai sfatuiesti cand ai probleme de genul asta ( uneori pentru un prim ajutor de ex sau pentru o incurajare).
O bunica, o matusa de incredere? Cineva care sa nu te judece.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti merge singura la ginecolog la varsta ta

| Nucontaza a răspuns:

Da dar nu la sistem privat