| Paturica9 a întrebat:

Buna! As dori sa raspunda cineva care este intr-o situatie asemanatoare … In urma cu 4 ani m-am operat de rinoseptoplastie, aveam nasul mai tot timpul infundat. A fost bine o perioada, apoi au inceput iar congestiile nazale. Tratamente, controale, edoscopii, pana la urma am facut si Radiofrecventa pentru cornetele nazale inflamate. Recunosc, sunt mult mai bine, doar ca am ramas cu o "alergie", am mucoasa iritata si nu mai suport nici un fel de parfum, chimicale, fum de tigara, praf de casa … Am fost si la alergologie, nu sunt alergica la nimic, nu exista alergie la parfumuri, ci doar la un anumit ingredient probabil, dar am incercat mai multe parfumuri si nu le mai suport, nici pe cele vegane, doar pe cele solide si nu orice fel, doar cele mai light, pudrate, fine … Vanilie, ciocolata, miere, cocos. Am folosit spray-urile recomandate doar ca incepusera sa se subtieze vasele de sange si imi curgea sange din nas destul de des si foarte mult. Nu le-am mai folosit. Dar ce as putea sa fac sa isi revina mucoasa? As vrea sa pot folosi din nou parfumuri, geluri de dus frumos parfumate, lotiuni de corp. Nici macar curatenie nu mai pot face cum trebuie pentru ca nu mai pot folosi spray-uri de curatenie ci doar dezinfectante usor parfumate, m-am lasat de fumat (asta e un lucru bun), dar este foarte dificil, nu ii poti interzice cuiva sa foloseasca parfumul, poate in avion se aseaza cineva langa tine care este parfumat, ce faci? Ii spui sa se mute? Va rog mult, daca cineva a gasit o solutie, sa ma anunte. Ma gandeam ca poate fi si de la amigdale, care sunt foarte sensibile, dar nu stiu daca ar avea legatura … Oricum, orice raspuns este bine venit. Multumesc pentru rabdare si eventuale raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut o iubita care avea tot timpul nasul infundat, ba mai mult vorbea fonfait. Dimineata statea la baie cam 20 de minute sa isi sufle nasul, i-se inrosea fata, si scotea doar un pic de mucus. Tin minte ca ma rugam de ea ca sa se duca la medic, dar ii era foarte frica. Nu stiu daca avea legatura, dar racea si foarte, foarte des. Mai tot timpul era pe coldrex si chestii. Sfatul meu ar fi sa te duci la medic, cu probleme medicale este cam greu sa fii ajutat pe TPU. Chiar daca cineva are probleme medicale, asemanatoare cu ale tale, cauzele pot fi altele si te poate duce in eroare. Deci, mergi la doctor!

| Paturica9 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns! Nu stiu daca ai citit tot, am scris de v-am plictisit? Dar am fost la tot felul de controale si interventii, tratamente, endoscopii nazale, exudate …

| anonim_4396 a răspuns (pentru Paturica9):

Am inteles. Nu stiu ce sa zic, dar iti urez bafta!

| CarwashOnisor a răspuns:

Foarte simplu, deși clar nu recomand! Doua prize de cocaina! Vei fi fresh!