| mytzzu a întrebat:

As dori sa stiu cum sa pot scapa si eu de acnee va rog nu e grav... e doar un inceput de acnee. dar ...cum sa pot scapa de ea ca ma deranjeaza mult.Multumesc pentru ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Buna! Poti incerca un mic tratament ce contine crema sau gel skinoren, zineryt si pentru ca iti usuca destul de mult tenul te sfatuiesc sa folosesti o crema hidratanta sau un demachiant crema hidratant.Este posibil sa te usture f putin tenul dar trece dupa cateava saptamani.Insa cel mai bine este sa treci si pe la medicul de familie pentru a-ti prescrie o reteta cu un tratament potrivit tenului tau.pa-pa:*

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Zinerytul este de-a dreptul miraculos. Ti-l recomand cu toata incredere. Pe mine m-a salvat. Dar e foarte important sa-l folosesti constant si fara intreruperea tratamentului, pentru ca daca il intrerupi, o sa te trezesti din nou cu fata "de toata frumusete". laughing Bafta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la un dermatolog.
Iar cel mai important lucru dintre toate e igiena personala.

| Laly_5095 a răspuns:

Buna.iti recomand eridosis eu am scapat de ele prin ajutorul lor numai ca este o mica problema nu s egasesc in Romania eu le cumpar de la o persoana care le distribuie in toata tara. Daca vrei un numar ceva de telefon uite id meu laurablu3

| raluca009 a răspuns:

Bunahappy Poti incerca o solutie foarte buna, numita Zynerit, pe care o gasesti la farmacie, nu costa foarte foarte mult dar de altfel pentru ca esti o forma nu foarte grava poti incerca cateva exfoliante pentru fata de la AVON, sau Garnier sau alte produse cat de cat bune, nu folosii orice iti pica la mana pentru ca se poate sa agravezi, si poti incerca chiar si masti cu pudra de argila de la aslavital, mai mult de atat nu poti face. Cureti tenul seara cu lotiune dezinfectanta si atat. Astepti sa treaca happy