Nu ai ce face acestea sunt genurile tale daca parintii tai sunt slabi nu ai o sansa sa devii mai grasa, dar cu timpul o sa te ingrasi adic pe la vreo 35 de ani si o sa poti ajunge la o greutate de peste 100 kg.Dar nu-ti recomand ca odata cu kg in plus se mai adauga si adauga pana se incep diferite boli ca diabetul zaharat si toate de astea, Mandresteet ca esti slabuta si ai o figura:*
Pai,poti sa incerci sa maninci mai multa mincare de fast-food.Am auzit ca ingrasa. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda
Mananca multe fastfooduri... dulciuri.
dar ai grija la dulciu ca te poti imbolnavi.
eu am auzit de la cineva ca saliva provocata de la guma te ingrasa
Incearca sa iei niste vitamine, vitamina C, Complex de vitamine, multiminerale. Gasesti oriunde la farmacii. Ele o sa-ti dea pofta de mancare, deci prin urmare vei manca mai mult, fiind foarte posibil sa iei niste kg in plus. Eu ti-as mai recomanda sa faci un sport, orice, fie ca alergi, fie ca mergi la sala de fitness, etc. In felul asta te vei dezvolta foarte armonios, dezvoltandu-ti masa musculara, nu tesutul adipos. Sper ca ti-am fost de ajutor, Mai multe informatii gasesti pe blogul meu: www.blog.vitaclub.ro
Ai timp sa te ingrasi.Conteaza sa te dezvolti si sa ai forme. Poti incerca sa mananci de 4 ori pe zi, plus gustari.
Eu tot slaba sunt si m-am cam ingrasat oleaca, incercam ca ziua, oricand eram libera faceam orice sa ma obosesc...si imi venea pofta de mancare, orice gaseam.Si lamaia ajuta la pofta, poti sa bei apa cu sare sau limonada(de casa) inainte cu aproximativ 30 de minute inainte sa mananci.
Bună.
Și ce înalțime ai?
Toată viața tot să oscilezi cu greutatea.
Mănâncă cât mai sănătos, mișcarea fizică zilnică tonifica masa musculară, analize de sânge să vezi cum stai cu sănătatea.
Pa, pa.
LarisaChe07 întreabă: