| mamasita00 a întrebat:

As dori si eu niste remedii naturiste pentru a scapa de matreata. Dar ceva ce ati incercat si voi si stiti ca functioneaza, nu doar copiat de pe internet. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Incearca samponul Kertiol de la Ducray.Incercat de mine personal si da rezultate foarte bune.

| ZOZOKid a răspuns:

A mers la mine : Dupa ce te speli pe cap, iei un lighean mai mare ( atat ca sa-ti incapa capul), il umpli cu apa calda si torni in el un paharel mic ( ca alea de tuica) de otet de mere. Amesteci un pic, dupa ca iti clatesti parul si capul in acel lighean. Otetul de acolo calmeaza scalpul si iti face parul mai stralucitor. Si pentru ca e in cantitate mica ( un paharel la ditamai lgheanul) nu-ti va face probleme cu mirosul sau alte chestii de genul. Mult succes!

| RoXxy a răspuns (pentru ZOZOKid):

Ai mare dreptate.Si eu am facut la fel dar am stors si o lamaie in apa cu otetul de mere si am repetat procedura de vreo 2 ori si nu mai am deloc probleme cu matreata de atunciwinking

| inger02 a răspuns:

Otetul este cel mai bun sau samponul head & shoulders ocean energy. este bun,, eu ma spal cu el pe cap si nu mai am matreata

| underground05 a răspuns:

O viata echilibrata(matreata,mai faci si atunci cand esti stresata, iti schimbi ora de trezire, regimul de viata etc)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nevoie sa te complici cu diferite tratamente.Recomand calduros samponul Head&Shoulders, este singurul de la care nu fac matreata.In cazul in care ai parul gras, incearca samponul Head&Shoulders Citrus fresh(special pentru par gras).In caz contrar, incearca-l pe cel cu menta(pentru toate tipurile de par). Numai bine.

| ninonino123 a răspuns:

Head & shoulders rolling on the floor

| Simona15 a răspuns:

Spala-te pe cap cu otet(nu conteaza de care este) big grin