| alexandraale a întrebat:

As doriiiii sa ma ingras...Am 16 ani, 40kg si 1, 56m... Ce sa fac ca sa ma mai ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| elena a răspuns:

La 1, 56 inaltime, greutatea maxima este de 46 kg, nu cred ca o sa te mai inalti prea mult, asa ca mai gandeste-te daca vrei neaparat sa te ingrasi...sau poate vrei, sa te ingrasi, ca sa ti se mai mareasca sanii, nimic mai fals, mai ai rabdare un an si vei observa o serie de transformari benefice asupra corpului tau.

| danutza_2917 a răspuns:

Poti sa te ingrasi intr-un mod sanatos, eu iti recomand doua produse cu care sa iti suplimentezi dieta si care te vor ajuta sa te ingrasi sanatos, adica sa pui pe tine carne, nu grasime. Avem o cunostinta care cu aceste produse a pus cam 2kg pe luna http://aloeveraforever.ro/produse/controlul-greutatii/forever-fast-break, http://aloeveraforever.ro/......-chocolate

| tpuu a răspuns:

Buna.

Pai. Mananca mai mult!

si dp ora 10winking

pentru ca. de la foarte multi .aud.cand zis ceva de gune:,, Eu nu mananca dupa ora 10:00.petru ca ma ingras.''Mananca mai multe mese pe zibatting eyelashes

big hug

si. NU, NU lua pastile de ingrasat pentru ca iti vei strica organismul, nu sunt bune :*:*. pentru ca no sa-ti faca efectul imediat. si dupa cativa ani nu o sa vi grasa o sa fii obeza.
asta este doar parerea mea. eu sper ca te-am ajutat :*

si iti urez :SUCCES>:*:*

| Instinkt a răspuns:

Da-mi id tau pe privathappy si te ajutlaughing te scot eu la burger kinglaughing

| pinkrulz1994 a răspuns:

NU te ingrasa! poti sa pierzi controlul.Ai o greutate buna la inaltimea ta.eu am aceeasi inaltime si am 47 de kg...arat GRASA... ce n-as da sa am eu 40 de kgbig grin. vrei sa facem schimb?laughing

| Ambassaderåd a răspuns:

Salut! Vrei sa te ingrasi, sunt la Farmacie pastile cu /vitamine special pentru ingrasare, dar nu-ti recomand ca nu se stie ce efect poat avea mai tarziu, am avut si eu o colega ce se plangea ca e slaba si vrea sa se ingrase si. a luat pastilele, dar fiin mai voinica si luand la fel la 16 ani, dupa 18 s-a facut de la 45 kg parca la 80 straight face, acum cu greu da kg jos. Deci iti recomand sa ramai asa cum esti esti muult mai sexi si mai vanata decat una ce nu-i mai incape curu in pantaloni si nu gaseste marimea. Tu te vei ingrasa dupa nasterewinking suta in miewinking Ca asa a fost si maama mea si surorile ei si dupa nastere s-au ingrasat toate happy. Ce vrei omu se naste, se ingrasa, slabestewinking. Deci nu te speria. ai tot timpul sa te ingrasi. Si mai e o kestie, unele fete se mai ingrasa si dupa primul act sexual sau al doileawinking deci gandeste-tewinking

| JeffHardyNumber1Fan a răspuns:

Mananca mancare fast food, snacksuri, dulciuri si incearca sa mananci la fiecare masa mai mult si ceva care ingrasa de exemplu:cartofi prajiti, carne etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mininc slanina success!

| andreeaacum a răspuns:

Incearca sa mananci timp de o saptamana multa prajitura tiramisu (pe langa asta si mancare)... poate functioneazabig grin:*

| alexandraale explică:

Va multumesc pentru raspunsuri:*

| mihai_1227 a răspuns:

Sex oral