anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, aş face orice sa nu mai am urechile clapauge, mi-e frica de operatie va dau ce vreti voi funda vot dar va rog spuneti-mi functioneaza cu banderola sau sa imi pun ceva strans pe cap ori bentita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Buna!
HMm, aici e o problema ai face orce! asta inseamna si operatie cine tea zis ca ai urechi clapauge daca tea zis cineva asta inseamna cai prost hmm
iar daca tu te consideri as ainsemna ca nu esti multumit de tine.

Sfatul meu este sa fi linistit sa porti un fes mai strans pe urechiuse happy si totul se va rezzolva nu te uita la aia care rad ca rad de prosti fi linistit happy

| sti11ness a răspuns:

Operatia e extrem de simpla, costa pana in 1000 euro, o zi de spitalizare si vreo 2 saptamani de purtat bandajele. Daca vrei sa o eviti, poarta fesuri, esarfe, baticuri, lasa-ti parul mai lung. Orice ai purta pe cap, sa nu fie gros si strans. Creierul are nevoie sa "respire", pe bune. Am vazut pe youtube pe unul care folosea ceva gen banda dublu adeziva, sper sa nu apara iritatii cu asa ceva...dar eu zic ca merita incercat o data.

| Bendurlea a răspuns:

Mai bine iti faci o operatie daca tu crezi ca este necesar si nu exista sa iti fie frica daca vrei sa arati bine