Cel mai probabil ai facut cistita si cel mai indicat ar fi sa mergi la medicul de familie, insa am avut si eu o astfel de problema si cineva mi-a recomandat Ciprinol 500mg (comprimate filmate) care teoretic nu se da decat pe reteta dar doamnele de la farmacie au fost dragute si l-au dat fara cand m-au intrebat pentru cine e. Se i-a o data pe zi. timp de 5 zile, seara(eu il luam la 8 de obicei) cu cat mai multa apa. dar daca incerci asta si nu iti trece clar trebuie sa mergi de urgenta la doctor. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Fa bine si du-te la medic. O sa iti dea probabil sa iei ceva si o sa te faci bine.
Buna.eu zic ca cel mai bine este sa mergi la doctor.crede-ma si eu urasc spitalele si injectiile, insa cu totii stim ca avem nevoie sa dam printr-un spital cand starea noastra de sanatate nu este una tocmai buna.cat despre chist uite poti citi aici http://www.seximus.ro/intrebari_contraceptie/chist_ovarian.php.incearca sa te calmezi, mergi la doctor si vei vedea ca totul va iesi bine.:*
Poate ca intelg din ce cauza urasti spitalele. Dar din ce cauza urasti medicii?
In orasul din care sunt, medicii trebuie "unsi" ca sa te bage in seama.
Si nu cu "10 mii".
Si n
georgissflori întreabă: