| JulianaMark a întrebat:

As vrea cateva sfaturi legate de alimentatia... Mi-as dori sa devin lacto-vegetariana... cateva sfaturi?! va roog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cyly_Wylly_1998 a răspuns:

Nu exista sfaturi pentru asa ceva tine de vointa eu am colega de clasa care de cand s-a nascut a fost foarte grasa iar pana intro vara cand a slabit 20kg. e singurul sfat pe care pot sa til dau incerc si poate vei reusi BAFTA
!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sunt trei pasi simpli, multa constiinta, vointa si cel mai important incapatanare.
Fii incapatnata, doreste-ti asta si vei reusi!
Acum o sa-ti enumar si tie cei mai simplii 3 pasi pentru a deveni un ovo-lacto-vegetarian.
In primul rand sa vedem ce este acest stil de alimentatie si ce benefici are.
Aceasta alimentatie se bazeaza in primul rand pe foarte multe vegetale: fructe, legume, zarzavaturi, cereale, toate acestea in cantitati cat mai mari. Carnea este exclusa total, chiar si cea de peste, insa sunt acceptate ouale si laptele in cantitati moderate.
Iata care sunt cei mai simpli pasi pe care poti sa ii aplici incepand de astazi:
PASUL 1:
Nu poti sa devii ovo-lacto-vegetarian daca nu incepi prin a consuma din ce in ce mai multe cruditati.
ncepe usor si avanseaza de la zi la zi.Iti trebuie minim 6 luni pentru a deveni complet ovo-lacto-vegetarian.
PASUL 2:
Nu poti sa devii ovo-lacto-vegetarian daca caonsumi in continuare carne la fiecare masa.
Incepe prin a reduce cantitatea de carne consumata.Usor, usor si nu te grabi.
Actioneaza ca generalul pe campul de lupta si nu ca un soldat inrolat in armata de aproximativ doua luni.
PASUL 3:
Tine de vointa si ambitia fiecaruia dintre noi!
Iti doresc mult succes!
Te pup!

| BlackNightElf a răspuns:

Da.uite cateva alimente care trebuie sa le consumi cat mai des:
-spanac
-seminte de dovleac
-miere
Incarca sa te uiti pe eticheta unui produs inainte de cumparare ca sa vezi ce contine si valoarea energetica proteine fier etc. Sper ca te-am ajutat