Extraveral(care costa cam 7-8 lei), pastile Antistress.Acestea(indeosebi Extraveralul) contine Valeriana, care este foarte buna pentru inima. Dar sa nu iei mai mult de trei pastile pe zi, si mai mult de 10 zile pe luna.Nu-ti fie teama, acestea nu creeaza dependenta, deoarece nu sunt chimice(doar medicamentele chimice creeaza dependenta). Si nici nu fac rau, fiind pe baza de plante.Chiar un medic mi-a spus acest lucru. Dar trebuie sa incerci si tu sa te linistesti.Sa nu cumva sa te bazezi doar pe medicamente, caci nu vei rezolva absolut nimic.Succes si multa sanatate!
Depinde pentru ce vrei calmantele. daca e vorba de stari de teama/anxietate/ ce-ar fi sa iei doar un magneziu cu calciu? poti incerca si extraveral, nu e scump, e din plante, dar nu mai mult de o tableta la nevoie, nu da dependenta, nu e scum, cam 5 lei, cutia. nu invata organismul cu astfel de calmante, oricum
Buna eu iau niste pastilute care se sug, se numesc sedatif pc, sunt homeopate cred si le gasesti la farmacie normala. Eu sunt foarte temperamentala si le luam pentru ca ma certam cu toata lumea si au fost bune.
Bafta!
anonim_4396 întreabă: