Ce descrii tu este pe baza de stres. Ia niște magneziu in perioada asta, având in vedere ca mănânci o data pe zi înseamnă ca nu ai prea mult in organism.
Cât despre problemele din familie, oricât de grave sunt ele trebuie sa stii sa separi viața ta de ele și sa înveți sa trăiești cu acestea. Când simți ca ai un atac de panica ia ceva in mâna și efectiv plimba-l dintr-o mâna in alta. Așa îți folosești mintea care va trece mai ușor peste anxietate. Folosindu-ți simtul tactil îți muta mintea de la panica. In alta ordine de idei respira și vorbește in mintea ta cu tine. Expune-ți situația și minimalizează panica. Și cu ce te afectează ce cred ceilalți despre tine? Te lezează personal cu ceva? E doar o panica indusa de creier. Nu trebuie sa îți ocupi mintea cu ce gândesc altii. Conteaza doar ce gândești tu despre tine. Cum sa spui lecția dacă in capul tău nu e ce trebuie sa spui, ci gândul ca altii gândesc ceva despre tine. E imposibil. Focusează-ți mintea. Eu asa am reușit sa îmi calmez anxietatea. Nu te lasă cuprinsă de emoții analizează la rece. Ce se întâmpla dacă rad ceilati? Poate nici nu rad de tine. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut. Încurajează-te singura. Chiar funcționează. Și cel mai important e sa crezi tu in tine. Niciun psiholog nu te poate ajuta dacă tu nu îți respecți persoana și te crezi incompetenta. Tu ești singura care își poate controla anxietatea.
Cât despre somn bea un ceai cald, iar dacă timp de 30 de minute nu poți adormi ( fără telefon sau alt dispozitiv electronic prin jur) ridica-te din pat mergi câțiva pași și pune-te înapoi. Sunt șanse mai mari sa adormi. Succes mult!
anonim_4396 întreabă: