| bianca_2103 a întrebat:

as vrea sa dau jos in jur de 7 kilograme.cum as putea face asta? cateva diete usor de tinut sau niste sfaturi? dau funda celor mai rapide si eficiente

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

In primele zile, elimina 500 de calorii
Este suficient sa slabesti primul kilogram, apoi iti va fi mult mai usor. Pentru inceput, elimina 500 de calorii pe zi. Daca iti este greu sa calculezi caloriile de pe etichete, fa o ora de sport pe zi. Scopul tau este sa slabesti cel putin 5 kilograme. Odata ce ai facut primul pas, urmeaza sfaturile de mai jos si continua sa faci mai multa miscare.

Renunta la gustarile dintre mese.
Cand simti nevoia sa rontai covrigei, alune sau batoane de ciocolata intre mese, inseamna ca te supara ecva, ca esti stresata sau plictisita. Chiar daca ciugulesti de foame, este bine sa renunti la acest obicei cu efecte devastatoare in timp. Nu sari peste micul dejun, manaca exact atat cat iti trebuie la mesele principale, si inlocuieste gustarile cu fructe. Cand iti este foame, poti servi jumatate de mar sau un iaurt slab cu cereale integrale.

Consuma alimente foarte sarace in grasimi
Toate alimentele semipreparate, pizza si dulciurile contin cantitati foarte mari de calorii, lipide si glucide. Trebuie sa renunti la ele din prima zi in care incepi dieta, deoarece organismul supus regimului va retine mult mai repede grasimile. Inlocuieste-le cu salate si legume, carne de peste sau de curcan. Eliminarea grasimilor inseamna si sacderea cantitatii de colesterol.

Redu portia din farfurie.
Chiar daca nu esti plinuta, dar vrei sa ai un meniu echilibrat si un tonus ridicat, trebuie sa mananci numai atat cat iti trebuie. Incearca sa reduci treptat cantitatea de mancare pe care ti-o pui in farfurie, astfel incat sa te scoli de la masa cu senzatia ca nu iti mai este foame. Redu inclusiv portia de friptura, chiar daca este facuta la gratar.

Fa multa miscare.
Activitatea fizica este aliatul de baza al acestei diete. In primul rand, gimnastica, arde caloriile,apoi te ajuta sa capeti o forma mai zvelta. Chiar daca schimbi dieta, nu renunta la bunul obicei de a face miscare. Nu trebuie sa devii sportiva, dar plimbarile lungi, pe jos sau cu bicicleta, inotul si alergarile usoare in parc elimina grasimile si iti fortifica inima. Fa miscare 30 sau 40 de minute zilnic.

| traficanta a răspuns:

Deci acelasi lucru o sa.l spun : acum ca e cald,mai putina mancare,fructe multe,legume/salate cu putina branza,carne de pui/peste slaba fripta/fiarta,nimic intre mese,fara dulciuri de orice tip,fara paine, fara mezeluri, si orice contine ttot felul de aditivi.cat mai natural sa fie, inclusiv supele care sunt foarte bune hidratante si la fructe include pepenele verde care ajuta la slabit.Nu uita de cei 2-3 l apa zilic si cat de mult sport poti cam 2 ore de 3 ori pe saptamana.du-te la alergat cu cativa prieteni,sala,sau acasa dupa youtube, coarda, bicicleta si fii activa mereu nu sta toata ziua in casa!

| nellyneliana a răspuns:

Buna! Eu am o dieta care te ajuta sa slabesti cam 9 kg in 2 saptamani daca te tii de ea. Dupa ce o termini nu te ingrasi la loc. Daca o vrei lasa mesaj privat cu id tau si ti-o trimit pe mess. O seara placuta!

| vlladd a răspuns:

Mananca ce vrei dimineata si la pranz, nimic seara, nimic intre mese, cate 2 ore de ex fizice pe zi, 2l apa/zi, reduci/elimini carnea grasa, uleiul, untul, margarina, sucurile racoritoare, fainoasele, reduci (nu elimini) painea.

| Zendayya a răspuns:

Urmeaza "dieta montignac". e usoara si o gasesti pe net sau poti cumpara cartea "mananc, slabesc si ma mentin " de michel montignac. chiar functioneaza si in plus te mentii sanatos.

| Deny14 a răspuns:

Poti cauta pe google dete de slabit sau mananci o zi fructe, una legume, una lactate si nu mananci dupa ora 6

| smileygirl a răspuns:

Buna.Nu trebuie sa tii dieta neaparat, pentru ca eu cunosc niste persona care au lesinat din aceasta cauza si au ajuns la spital.Trebuie sa te abtii sa nu mananci paine multa sau deloc, dulciuri si sa nu manci seara.Nu uita de sport! Sunt si cateva diete Ok sper sa te ajute cineva sa ti le dea pe cele mai bune :*

| MariaSofia1999 a răspuns:

Buna Bianca, si eu vreau sa slabesc. Eu sunt sportiva, am slabit 2 kg intr-o saptamana, am mancat in jur de 600 de calorii, am mancat dimineata :un bol cu fructe(Banane, mare, capsuni, ananas), cand imi era foame mancam un mar, dupa masa, un sandwich(o felie cascaval, salata iceberg, o felie de salam si rosii; seara mancare calda. Daca simti ca iti e foame manana un mar, fructe ceva, lasa dulciurile. In prima sapt o sa fie foarte greu dar sigur de vei descurca. Sa faci si 50 abdomene, genoflexiuni, si sa alergi macar 30 de min. Bafta!

| iuliabalascanu a răspuns:

Uite cateva reguli de aur: nu manca dulciuri,prajeli, renunta la cina, bea multe lichide, si renunta la alimentele albe(faina adica paine si tot ce include faina, zahar, sare, orez,) si nici banane, cartofi de nici unfel nici fierti nici prajiti, in afara de asta mai bea in fiecare dimineata un pahar de apa calduta nu rece