Bună.
Nu cred că ești conștientă de anorexie!
Mergi pe o alimentație diversificată, ești slabă, fată.
Pa, pa.
Buna. Pai sunt constienta de anorexie si nu imi doresc sa se ajunga la asta. Vreau doar sa dau jos un 1-2 kg, nu mai mult, dar imi este chiar foarte greu, eu fiind inebunita dupa dulciuri si fast-food.Dar o sa iau in considerare sfatul tau si o sa incerc sa am o alimentatie cat mai diversificata. Multumesc de raspuns! Te pup!
Pentru picioare iti recomand sport de cateva ori pe saptamana. Odata cu slabitul tau, iti slabeste si organismul. Muschii, organele, imunitatea, etc. Esti buna asa pentru varsta ta. Funda? :*
Bună!
Esti SUBPONDERALĂ ( prea slabă )!
Iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 60 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator
Deja eşti mai slabă cu 10 kg, nici vorbă să mai slăbeşti - indiferent de zonă!
Apoi, probabil că asta este constituţia ta ( fizică ) şi NU ai ce face.
Toate cele bune.
Nu stiu... Cred ca te va slabi pe intreg corpul pe ce iti dau eu aici. Dar ma rog nu stiu sigur daca e chiar foarte foarte bun:
Masa de dimineata ia-o in jur de ora 9:00, masa de pranz pe la 13:00, iar cina pe la 20:00. De dimineata mananca cereale cu lapte 3 - 4 linguri si o cana cu lapte (pui lapte in cana iar apoi il rastorni in castron). De pranz mananca supa/ciorba. La cina mananca gratar cu multa salata, fasole verde, mazare si altele. Bea minim 4 pahare de apa pe zi. Mananca o gustare mar, para (nu banane sau struguri) pe care sa o iei intre mic dejun - pranz pe la orele 11:00 - 12:00, pranz - cina orele 16:00 - 17:00. Fa minimum 20 minute pe zi de miscare. Du-te la piata pe jos... plimba-te in parc si altele. Ca desert poti manca 4 tablete de ciocolata la orice ora sau daca este vara o cupa de inghetata/o ceasca. Daca vrei sa mananci paine, mananca de-aia neagra si nu mai mult de 1 - 2 felii pe zi. Respecta acest meniu pana iti atingi target-ul. Dupa ce ai slabit cat ai vrut ca sa nu mai pui la loc kilogramele date jos, intra o perioada in mentinere cu o abatere - doua pe saptamana. Te pup. Sper ca te-am ajutat! Funda?