| brokxy a întrebat:

Buna! As vrea sa donez sange însa ma intereseaza daca imi fac ei analize si ies bine pot dona nu? Este însa o problema nu stiu ce tip de sânge am trebuie sa le spun? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GeorgianaGeoG a răspuns:

Hello. Cand mergi pentru prima data la donare or sa iti faca un test unde o sa afli grupa ta sanguina si da, or sa iti faca si analize pe baza carora sangele tau va fi folosit sau nu (hemoleocograma, test de hiv, hepatita, hemoglobina, glicemie). Poti sa ridici aceste analize dupa 3 zile daca doresti, insa daca or sa fie ceva probleme or sa te contacteze de la centrul de donare. Important e sa mergi, chiar e mare nevoie de sange in toate spitalele si crede-ma, esti pe maini foarte bune. Curaj!happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asta se află la analize acolo.

| Vântulalb a răspuns:

Nu trebuie sa le spui ce grupa sanguina ai. Fac ei testul. Oricum, recolteaza de la toata lumea. Cu conditia sa nu ai sau sa nu fi avut hepatita, HIV sau alte boli transmisibile.