Salut! este super ca vrei sa iti iei un aparat de masaj.este super relaxant si sa stii ca tare mult ajuta si la celulita.pai gandeste-te cati dau banii zilnic pe ore de masaj anticelulitic.eu nu cunosc aparatele care doresti sa iti cumperi tu, dar eu mi-am luat de doua saptamani Relax and toner de la tv.sa sti ca e super bun si sunt super incantata. o prietena are deja de un an si toata familia ei este multumita, si eu l-am mai folosit.In ciuda faptului ca nici eu nu prea am incredere in produsele de la tv, vazand ca aparatul pretenei mele este super, am indraznit.Acuma,daca aparatele tale sunt mai performante si iti permiti ceva mai scump, e ok. e super. dar sa stii ca si asta Relax and Toner este minunat.si a fost 200 ron, plus 27 taxe curier.mult succes! ps-cand o sa iti cumperi, sa ai grija sa nu apesi cand iti masezi burtica.sa nu provoci cumva o hemoragie, pentru ca vibratia ajunge si pe la ovare.cu multa grija la burta! poti sa faci, 10, 15 min, dar nu apasa si nu chiar la viteza maxima! numai bine!
Eu zic ca manipol e mai bun, sau relax and tone, sunt cam la fel.
eu mi am cumparat de aici www.oferte-shop.ro (au si manipol si relax) si am fost super multumita