| rebecagheti a întrebat:

Buna,as vrea sa imi raspundeti la o intrebare. Acum aproape 3 luni de zile am facut un chiuretraj, dupa 2 saptamani au inceput sa imi vina niste chesti albicioase ce miros foarte urat, a mortaciune. La ginecolog imi e rusine sa ma mai duc. Va rog sa imi ras sunt foarte stresata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RebeleGirl a răspuns:

Pai draga mea nu are de ce sa iti fie rusine! de aia exista ginecolog...mai ales ca ai facut si chiuretajul... poti avea o infectie.du-te la ginecolog, nu mai sta asa! sa te faci bine! happy

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai de bun simt raspuns pe care ti-l pot adresa : Fuga dar cat poti de urgent sa te consulte un ginecolog. Orice alta discutie nu-si are rostul. Doar daca vei proceda asa va avea rost si urarea mea de multa sanatate.

| rebecagheti explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru rebecagheti):

Cu cat o vei face mai repede cu atat mai bine. Si asa cum a spus si EmyElla sau DydyAle meseria ginecologului este aceea de a "repara pasaricile" bolnave. Deci mergi cu toata increderea.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Dupa chiuretaje depinde cum sunt facute ar trebui sa mai ai asa scurgeri. Iti recomand sa te duci la ginecolog sa investighezi ce i acolo. Daca totul e ok dupa.

| BlackArt333 a răspuns:

Deci... Nu ti rusine sa iti zici aici problemele unde toata lumea iti rade in fata si ti rusine la ginecolog... No comment!

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackArt333):

Presupun ca e mai usor sa pui o intrebare sub anonimat decat sa te duci in fata unui medic, sa te dezbraci si sa-l lasi sa-ti umble cu tot felul de ustensile prin zona intima. Dar daca tu spui ca e asta mai greu...

| rebecagheti explică:

Va multumesc tuturor de raspunsuri nu ma asteptam sa imi ra cineva. o sa merg la ginecolog chiar acum. happy