| ChristinaO a întrebat:

As vrea sa intreb daca a folosit cineva unguentul Cicaderma.Am inteles ca se foloseste si in cazul muscaturilor de insecte, care ma intereseaza pe mine.Am o groaza de muscaturi si,fiind mai sensibila, se vindeca mult mai greu...si chiar am nevoie de un remediu. Daca l-a folosit cineva, va rog sa-mi spuneti si mie daca e bun de ceva.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RyGoLeTa a răspuns:

Buna wAnna! Nu nu am folosit acest unguent, dar am folosit Fenistil gel este foarte bun, si eu la fel sunt ca tine.Incearca cand de exemplu stai pe afara seara sa te dai cu spray de tantari{Autan, am folosit si ti-l recomand}Bafta in lupta cu insectele happy

3 răspunsuri:
| BIOO a răspuns:

Buna ziua! Pentru a ta problema iti recomand sa mergi la farmacia naturista si sa le ceri gelul BIO BARBA TATEI! Iti aplici local zilnic, dupa ce faci un dus cu gelul de dus antistres de la Krauter! O zi buna!

| Annie186 a răspuns:

Eu iti recoand sa te dai cu Autan pentru tantari. Si eu sunt foarte sensibila. Sper ca te-am ajutat paaa!

| 123456aaaaaa a răspuns:

Cicaderma este un unguent din plante care are urmatorul prospect:
Cicaderma, unguent
Forma de prezentare:
100 g unguent contin: Calendula officinalis planta proaspata 20, 0 g, Hypericum perforatum planta proaspata 10, 0 g, Achillea millefolium planta proaspata 10, 0 g, Ledum palustre TM 1, 5 g, Anemone pulsatilla TM 1, 5 g; cutie x 1 tub x 30 g
Indicatii:
Arsuri de mica intensitate, eritem solar. Rani superficiale cu intindere mica: taieturi mici, fisuri si crapaturi ale pielii. intepaturi de insecte. Iritatii ale pielii.
Doze si mod de administrare:
Se aplica in strat subtire la nivelul tegumentului afectat, dupa curatarea leziunilor care urmeaza a fi tratate. Se aplica de 1-2 ori pe zi, cu sau fara pansament, in functie de gravitatea leziunilor cutanate. Atentie sa nu fi sensibila la unul din componentele produsului si atentie daca iei anticonceptionale pentru ca interfereaza cu acestea.