| ~~Ingerasul Riri:D~~ a întrebat:

as vrea sa ma apuc sa fac un sport pentru a creste in inaltime. dar ce spor as putea face? singura fara profesor, nu la sala.
alergat? dau funda.care imi spune

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexBitza a răspuns:

Inotul cred ca e cea mia buna solutie (din cate am azuit eu unul nici macar nu stiu sa inot si nici nu imi place) dar poti sa faci orice inseamna sport sigur te va ajuta si nu te gandi doar sa te inati tot corpul trebuie sa se dezvolte.Numai bine!

10 răspunsuri:
| Serendipity17 a răspuns:

Basket

| kayla a răspuns:

Ai putea iesi cu prietenii la baschet sau la inot la piscina

| ~~Ingerasul Riri:D~~ explică:

Pai stiu sa innot dar propblema e ca nu am unde.in moinesti nu exista bazin iar la bacau nu am cu ce sa ma duc.sunt fata.nu joc baschet iar la volei trebuie tern amenajat...

| ~~Ingerasul Riri:D~~ explică:

Pai am 12 ani.stiu asta dar trebuie sa existe o modalitate prin care sa cresc putin mai mult.ptc la varsta mea eu am 1. 40 m si 30 kg...nu crezi ca nu e bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, sa stii si tu ca, in primul rand, cresterea in inaltime nu are loc atunci cand vrem noi, asta se petrece in timp, si trebuie sa ai rabdare. As vrea sa te intreb ce varsta ai? de ce te intreb?, deoarece cresterea are loc in mai multe etape.in copilarie, in adolescenta si la pubertate / ultima etapa a cresteri are loc pana la varsta de 22-23 de ani /fiecare os lung are la capete 2 puncte de unde incepe cresterea mai multe inf id eduard_rossi2007 pentru inger cu aripa franta

| alandala a răspuns:

Baschet happy

| irinaa a răspuns:

Baschet sau voleyhappy...

| denisaioana a răspuns:

Buna! ai putea incerca baschetul si mersul pe bicicleta. te ajuta sa cresti in inaltime. sper ca ti.am fost de folos. pup

| Lor3_6949 a răspuns:

Pai.ai putea sa te duci la un meci de basket cu gasca...happy

| dolceragazza a răspuns:

Poti invata sa inoti.Nu iti trebuie neaparat un profesor. Poate sa te invete un prieten/o prietena.