| RamonaRebecca a întrebat:

Aş vrea să mă tai. Dar nu ştiu cu ce să acopăr tăieturile. Am auzit o varianta: brățările. Ce fel de brățări?
Nu vreau să aud comentarii cum că nu e bine să te tai. Doar răspundeți la întrebare şi gata. Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

De ce vrei sa le acoperi daca tot ti le faci? Ti-e teama de reactia oamenilor?

| BenWilde a răspuns:

Nu am cum sa nu iti spun ca nu e bine sa te tai, pentru ca este cea mai mare prostie sa faci asa ceva. Nu ai nimic de castigat, si in afara ca te doare tare, risti sa ti se infecteze rana, si poti sa ajungi sa ai probleme foarte mari pe urma. Si degeaba intrebi cu ce se pot acoperi, pentru ca in final vor vedea toti, asa cum intentionezi. Da-ti seama ca faci prostia asta doar sa iesi din peisaj si sa atragi atentie. Foloseste sutien cu push-up daca esti dependenta de atentie, dar nu iti pune sanatatea in pericol. P.S. Ceea ce ti-am zis acum se numeste critica constructiva, deci fara replici stupide la mesajul asta. Ai grija de tine.

| Skylimit a răspuns:

Daca te aude mama ta iti *** o bataie cu ditamai cutitu' de-ti face numa' taieturi la cur.

| Alisse a răspuns:

Ce amuzant, sincer inteleg ca vrei sa atragi atentia prin asta, stii deja raspunsul ai spus-o tu bratarile. La ce raspunsuri te astepti?

| ionescuandrada2000 a răspuns:

Iti voi spune cu ce sa te acoperi, doar cu o singura conditiebig grine ce vrei sa te tai si de ce vrei sa le acoperi? Spune, si-ti voi raspunde la intrebare!

| Gărdescu_Puya_2002 a răspuns:

Acoperă-le cu bluze