| Night a întrebat:

as vrea sa mai cresc in inaltime, am 18 ani si 1, 54 totusi la varsta mea mi se pare destul de putin si sunt complexata.Mentionez ca si mama mea e mai mica de inaltime, dar tatal meu nu.Am auzit ca streching-ul este foarte util, dar stiti vreo adresa unde as putea gasi aceste exercitii? Sau orice sfat e binevenitwinkingMultumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EUSIATIT a răspuns:

E bine sa consulti un medic nu face nimic care sa te afecteze. Nu poti sti dac nu ai probleme de sanatte. eu am o sora cuastfel de problema. si a fost la Parhon si cu tot tratamentul nu a rezolvat. E bine sa mergi sa ti faci un control de specialitate. nu poti sti care este cauza ca nu mi cresti? sanatte

13 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Hei nu te panica, am o colega care e mai mica fata de tine, si nu e complexata, ba chiar unii ii spun "Furnica"hee hee

Poti face acest tip de sport, inca ceva incearca kickingul.

| mymy a răspuns:

Wow ce mica esti tonguebig grin
eu am 13 ani si am 1. 55

| mymy a răspuns:

Daniela sau cine esti stiu ca sunt cam mica dar totusi nu ca voronika
; p fara suparare big grin

| DUTCH a răspuns:

Hmm, nu cred ca mai ai sanse de crestere.
lasa ca e bine-asa, miniognele sunt super dragutse. big grin
cand am citit prima data, nu am citit faptul ca esti fata, credeam ca esti baiat, si eu am 1, 64 pentru 14 ani, si sunt inca mic de statura; dar pentru o fata e destul de normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mymy:si ea e destul de mica pentru varsta ei ca eu am 13 ani ai am aceeasi varsta si sunt mai inalta... aper sa nu se mai dea mare cu inaltimea ei ca nu e de invidiatwinkingiar pentru tine vero.iti recomand sa faci 20 de sarituri ft inalte in fiecare zi... s'ar putea sa
ai rezultate bunehappy

daniela:*
doresc sa stiu daca am fost de ajutorhappybig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bucur ca ti'am putut fi de ajutor.cat de putin:*o zi buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniela...scie clarhappyideea era ca nu poti sa ii spui unui om care se simte complexat de ceva:"baaaa.chiar ca esti" laughing

| BackAgainToTPU a răspuns:

Chiar ca mica.
Am 11 ani si 1. 73

| Night explică:

Pe google, puteam sa dau si eu, credeam ca stiti voi ceva mai eficientbig grindap is destul de micutasad

| Night explică:

Poate o sa merg, ma gandesc ca seman in partea mamei ea e mik de inaltime.

| Night explică:

Mersi Daniela pentru sfatwinkingo sa incerc si metoda ta si strechingul sa vad ce iese:*

| teo97 a răspuns:

Eu am 13 ani si un metru saizeci