Pentru operatie de micsorare a burtii astepti sa ajungi adult, suporti tu cheltuiala asta. Dupa faci dieta
Da, te-ar ajuta. Ești adolescenta, micsorarea de stomac se face când suferi de obezitate morbidă. In niciun caz in situația ta. Tine minte ca durează 21 de zile sa scapi de un obicei in general. Și eu când am avut de slăbit câteva kg, câteva zile am renunțat la dulciuri și după doua săptămâni deja nu mai aveam vreo pofta. Poftele se controlează, tine de tine.
Trebuie sa îți schimbi tu stilul de viața. Fiecare are un metabolism diferit.
Mergi la nutriționist îți va face un plan pe care va trebui sa îl respecți. La 1, 66 și la kilogramele tale nu îți face nimeni operație. Nu ai peste 100 de kg deci se poate remedia prin dieta și mișcare problema.
Schimbarea trebuie sa o faci tu. Nutrionistul doar îți explica ce trebuie sa faci, tu trebuie sa te tii de treaba.
Vrei sa slabesti niste kg si te-ai gandit ca daca pui o intrebare pe TPU asta se intampla. Pur si simplu nu mai manca atat de multe prostii, fa mult sport si mananca lucruri sanatoase. Culca-te devreme si trezeste-te devreme. Daca nu vrei sa faci ce ti-am zis sau pare prea greu pentru tine, atunci iti meriti soarta.
Rezolvarea este la parintii tai. Vorbeste cu ei si de comun acord faceti cumparaturile impreuna si rationalizeaza dulciurile.
Cel mai important...nu manca nimic cu minim 2 ore inainte de a te pune la somn.
Multa sanatate iti doresc!