| Alexandra5550 a întrebat:

Bună! As vrea sa-mi iau ochelari de protecție pentru calculator, cam cât credeți ca m-ar ajunge (preț)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Prostie. Ce monitor ai? Vezi ca daca iei un monitor cu filtru de albastru face fix ceea ce fac si ochelarii asa-zisi de protectie. Cum zicea un coleg, ai putea sa iei Gunnars sau sa iti faci ochelarii de vedere de la ei si sa pui filtru. Cu protectie sau fara, tot trebuie sa mai scoti nasul din ecrane cit mai frecvent cu putinta.

| anonimg a răspuns:

Nu știu ce fac acei ochelari de protecție. Eu cred că astfel de ochelari speciali erau pentru monitoarele vechi CRT.
Sfatul meu este să te duci prin magazinele care vând monitoare și să te uiți la unul să vezi dacă îți afectează vederea. Poate că ar trebui să schimbi monitorul, nu să-ți procuri ochelari.
Eu am un monitor care nu mă dor ochii deloc de la el; din contră, telefonul mobil Xiaomi Redmi note 5 îmi deranjează vederea. Dar nu stau mult pe telefon. La monitor luminozitatea o setez aproape pe minim, iar la telefon pe automat.

| gabicoo a răspuns:

Eu am luat de pe eMag, acum doi ani, destul de buni la 120 lei cu tot cu transport! Erau la promoție, reduși de la 170 lei!

| Nirvanaaa a răspuns:

Per total 400 de lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mime m-au dus undeva la 1500 lei

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Lentilele sunt mai scumpe ca ramele, asta daca nu vrei rame de firma. Pe mine ochelari cu dioptrii foarte mari de la Fendi m au dus pana in 1800 ron. Pentru calculator cu niste rame basic eu zic ca 300 ron ar trebui sa iti fie indeajuns

| Februar30 a răspuns:

Poti sa-ti iei un clip-on de la Gunnars. Costa sub 300 lei. E mai eficient decat lentilele cu filtru pc, din magazinele de optica.

| AndrElle a răspuns:

Pe mine 200. Lei.