| n1445 a întrebat:

As vrea sa-mi spuneti cum pot slabi usor si intr-o perioada scurta (fara diete cu salate si prostii etc scuzati-mi expresia). As vrea niste exercitii pentru abdomen, daca se poate exercitii pe care le-ati facut dumneavoastra si care au dat roade. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Evită grăsimile, prăjelile, dulciurile, băuturile acidulate şi nu mânca după ora 18. Dacă vrei să faci numai exerciţii îţi recomand să mergi la sală şi să întrebi antrenorul de fitness care aparate sunt bune pentru modelarea corpului tău.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Mergi pe o alimentatie mai saraca in calorii,nu prajeli,nu grasimi,nu dulciuri,bauturi acidulate, inlocuieste cu fructe, legume, mananca fiert mai mult, la cuptor si multa miscare zilnic.
Te pup!

| rose21 a răspuns:

Este bine cand faci sport sa te imbraci cat mai gros pentru a putea traspira ( prin traspiratie elimini grasimile). Trebuie sa faci abdomene. Dar sa nu le faci pe toate odata! Faci in serii ( de exemplu faci 8, te odihnesti putin, mai faci 8, iar te odihnesti putin si tot asa). Poti sa cauti si pe youtube exercitii pentru un abdomen plat, dar iti recomand sa nu faci exercitii grele, incearcale pe cele mai usoare(de exemplu : https://www.youtube.com/watch?v=LOJ9CGoKLyE si multe altele). Nu manca prajeli, dulciuri, nici un fel de suc ( sucurile contin acizi care te umfla), dupa 6 sau 7 nu mai manca nimic, dar daca tot iti este foame bea un pahar de apa (multe lichide apropo) si mananca multe fructe si legume.

| Walle2002 a răspuns:

Ma, deci, a aratat unu la televizor care a slabit 2 kg si 60g intr-o ora,,,,,,,, daca vrei la fel uite cum faci :

1. Te imbraci foarte gros pe timp de vara

2. Cauti un loc unde sunt si trepte si teren ca la mall sau un teren de FotBal

3. Si te apuci sa fugi

4. Nu bei apa in timp dar inainte bea

5 (cel mai important). trebuie sa >> TRANSPIRI

| SliceOfHappiness a răspuns:

Ce ar fi să acţionezi asupra organismului tău cu toate metodele prin care ai putea pierde din kilograme. O dietă echilibrată, sport( pe lângă exerciţiile din sala de sport, poţi merge cu bicicleta sau cu rolele, care ard multe calorii şi tonifiază, dar intr'un mod foarte distractiv), creme şi masaje anticelulitice. Ca şi exerciţii, eu am făcut pentru o perioadă exericţiile pe carele fac modelele de la Viscoria's secret şi tae'bo, care mi s'au parut destul de complexe. http://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ