| AnastasiaIoana26 a întrebat:

As vrea sa slabesc 5 kg, cum as putea sa le dau jos ( slabesc foarte greu ) si nu am timp sa merg la sala!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| XxKAMELIAxX a răspuns:

Buna!
Cred ca problema mea e invers. daca tu slabesti foarte greu, eu ma ingras foarte greu..ciudat,asa-i?
Daca nu te poti duce la sala/nu ai timp sa te duci la sala poti sa alergi in fiecare zi macar 5-10 minute sau tata a fost in alta tara.el acolo lucreaza. tata era mai grasut..acum e slab si in forma sa zicem =]] El facea cateva miscari de sport dimineata..nici nu avea timp pentru multe miscari, dar in fine..si daca vrei sa slabesti..lasa-te de dulciuri..mancare..mananca la o anumita ora in fiecare zi..de 3 ori pe zi..si seara.un fruct ajunge.winking Bafta!

| AnastasiaIoana26 explică (pentru XxKAMELIAxX):

Multumesc pentru sfat. Nu prea mănânc dulciuri, locuiesc la țară si fac activitate zilnic, dar degeaba... am încercat si diete dar fără niciun rezultat...