| gamze a întrebat:

As vrea sa slăbesc si ma interesează sa stiu cat mai multe diete, pentru ca pe net am găsit dar la unele chiar trebuie sa gatesc zilnic si nu am timpul necesar. Ceva usor, sănătos, sa poti manca si la munca, nu doar acasa. Si ce ma sfătuiți in legătura cu exercitiile fizice : aerobic, cardio si alte exerciții de genul sau sala?
Plus am găsit niște medicamente/ suplimente de fapt : Anastasia Valter shape. Înca nu le am luat dar ma tentează nu am auzit chiar foarte multe lucruri despre ele dar daca știți ceva, va rog. Multumesc. Astept răspunsurile voastre!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Maninci orice, ce mancai si pana acum, dar la jumate ca si cantitate si garantat vei slabi.Deci tot ce mancai pana acum si ce bei,in afara de apa reduci la jumate si dupa sa vii sa spui cum e.
Asta fara absolut nici un sport,nimic
Si daca stai toata ziua in pat,dar maninci putin spre f putin la fel slabesti,slabitu nu are nici o legatura cu sportu laughing
Cei care vorbesc despre sport,este de fapt sa te faca sa consumi caloriile bagate in organism prin mancare,daca maninci si faci efort mai putin,atunci unia sau gandit sa spuna fa sport,mergi la sala,dar chestiile astea iti iau timp, bani, asa c ea mai buna metoda este ce am spus mai sus, nu pierzi timp si nici bani, ba mancand mai putin faci si economie laughing

| Depoka a răspuns:

Recomandarea mea in dorinta ta de a slabi este sa tii cont de niste sfaturi! 1. O alimentatie corecta si bazata pe vitamine. ( doresti sa slabesti nu sa cazi pe jos din cauza alimentației). Iti recomand atat mancare rece cat si calda. De exemplu in weekend iti poti pregati mese calde pentru luni/marți( o ciorba in frigider timp de 2 /3 zile dăunează si nu se strică).
2. Sport. Eu nu merg la sala si am slabit făcând diferite exerciții acasa.( mi.am achiziționat cateva lucruri si am mai si inventat acasa niste greutăți laughing) Exista o aplicatie PINTEREST si poti cauta acolo diferite exercitii care te pot ajuta.
3. Rabdare. Trebuie sa fii împăcată cu gandul ca nu slabesti peste noapte. Elimina gandul ca intr-o luna vei arăta precum ca o Barbie. Acest lucru iti va dauna astfel lasa de la sine si accepta acest demers ca parte din viața ta.
4. Nu te da batuta. Incepe usor. Iti va fi greu. Eu de exemplu cateva zile am inceput a face sport 30 de min. Dupa faceam 30 min dimineata si 30 min seara, am ajus sa fac cate 45 min odată. La o ora înca nu m-am aruncat poate de leneșă laughing. Azi un pic, maine un pic si tot așa. Baftă!