Eu nu pot sa cred ca dupa aceea interventie te-au si lasat sa pleci.Erai inca sub efectul anesteziei.Trebuia sa mergi insotita de cineva. Putea sa te calce o masina.Sa nu mai faci asa ceva niciodata.
Poate o cadere de calciu sau o hipoglicemie, asociate cu stresul chirurgical. Oricum, la urmatoarea vizita la spital spune doctorul cele intamplate si daca se mai repeta mergi la un control.
Poate o cadere de calciu sau o hipoglicemie, dar mai bine stai in pat si te odihneste ia-o mai usor ii povestesti doctorului la control
Nuuu! Emma, am fost cu o persoana mai in varsta decat mine...nah nimeni nu se astepta sa patesc asta dupa o simpla interventie :-s
SunShine
Nu imi vine sa cred ca au fost atat de iresponsabili sa te lase sa si pleci imediat dupa anestezie.Nu vreau sa te sperii,dar cineva s-a operat la un deget, si cand a iesit era inca pe holul spitalului, a murit.Bine ca nu ai patit nimic!
WoW...a spus "e ceva normal"au zis ca e din cauza ca am avut emotii...da, am fost speriata si poate si din aceasta cauza nu am avut nimic impotriva sa plec. Oricum la spitalul ala nu ma mai duc!