Dacă întrebai de Botoșani județul Buzău - aș fi știut. Dar cum ești din județul anexă nu știu.
Elaboreaza te rog ce-ai vrut sa spui cu "județul anexă"
Județul Botoșani este considerat de suceveni drept județ anexă a Sucevei. Vine de la faptul că în perioada lui Dej fosta regiune Suceava cuprindea ambele județe. Și de la faptul că în perioada lui Ceaușescu zeci de mii de locuitori din satele Botoșaniului (nu este vorba despre cele mai inteligente persoane) au fost ajutați să se mute în orașele din judetul Suceava primind apartamente și locuri de muncă - în defavoarea localnicilor.
Cu comentariul asta ti-ai scazut IQ-ul in fata mea.
Vorbesti de vremea comunista si repartitii, cand nimeni nu ramanea fara loc de munca.
Da. Dar localnicii primeau locuri de muncă inferioare pregătirii lor profesionale in timp ce veneticii de la Botoșani le primeau pe cele mai bune - de regulă fiind numiți și șefi, fără să aibă competențe în acest sens. De aici rezultă disprețul sucevenilor față de botoșăneni. Și nu are nici o legătură cu IQ-ul. E scris in codul genetic al suceveanului.
Iti poti alege de aici: https://med.ro/dentist/stomatologie-botosani/
Au si reviewuri
Părerea mea, cu banii care îi dai în România pe dantura, mai bine te duci în Turcia și îți rezolvi tot ce ai și cu calitate și mai bun ‘ îți spun din propria experiență. În România este f f scump.