Servus @anonim!
Indicatii: Regenereaza si tonifica tesuturile. Recomandata pentru toate tipurile de ten. Este un produs deosebit prin aceea ca imbina ingenios valentele cosmetice cu cele curative. Acestea se datoreaza proprietatilor de exceptie ale Spirulinei utilizata cu rezultate remarcabile in tratamentele cosmetice, precum si in tratarea a numeroase afectiuni ca: reumatism, guta, diferite dermatite, acnee chiar si psoriazis, etc. Se normalizeaza schimbul ionic la nivel celular; se restabilesc legaturile celulare slabite; se stimuleaza anabolismul proteic si metabolismul la nivel celular; se obtine actiunea antioxidanta; se stimuleaza cresterea si refacerea tesuturilor afectate local (taieturi, rani postoperatorii, tesuturi inflamate, etc.); se asigura rol antitoxic prin eliminarea toxinelor si a radionucletidelor (protector solar); poate fi utilizata dupa tratamente cu raze X. Crema poate fi utilizata si in scopuri terapeutice: acnee; dermatoze; urticarii; entorse, edeme, rupturi, rupturi musculare, etc., ajutand la imbunatatirea performantelor sportive; guta si febre musculare prin eliminarea acidului lactic si dezinflamarea tesuturilor; incetinirea procesului de uzura celulara.
Administrare: Se aplica dupa curatirea prealabila a pielii, in strat subtire, de 2-3 ori pe zi, sau mai des, dupa caz. Pentru și mai multe detalii citește aici http://www.naturashop.ro/......p-446.html
O zi cu zâmbet să ai!
Yo nu vroiam prospectul eu vroiam sa stiu cum reactioneaza impotriva cosurilor adica : daca le inflameaza, daca le trateaza intr-un timp mai scurt...
Este benefica atit extern dar mai ales intern.
Este unul dintre cele mai bune produse sub diverse combinatii pentru imunitate.Impreuna cu, catina (gingsengul romanesc)este exceptionala. Spirulina este benefica pentru toate problemele de sanatate.Eu personal am facut in ultimii 7-8 ani,( 3 cure pe an ) si am simtit rezultatele, adica in aceasta perioada nu am avut nici un fel de raceala (desi locuiesc in Brasov ),mi s-au intarit unghiile,am avut un tonus ridicat,m-a ajutat in problema ficatului, stomacului, mi-a reglat pofta de mincare.Crema spirulin este nemaipomenita... FUNDA?
Descriere: Crema Spirulin este un produs natural neparfumat, care imbina ingenios valentele cosmetice cu cele curative, datorita proprietatilor de exceptie ale algei Spirulina platensis. Revitalizeaza, regenereaza, hidrateaza si protejeaza fata de vant si razele solare, fiind indicata in aceeasi masura pentru toate tipurile de ten. Spirulina este utilizata cu rezultate remarcabile atat in tratamente cosmetice, cat si in tratarea a numeroase afectiuni precum reumatismul, guta, diferite dermatite, acneea, psoriazisul, etc.
Utilizare: se aplica dupa curatarea prealabila a pielii, in strat subtire, de 2-3 ori pe zi, sau mai des dupa caz. Crema Spirulin este integral absorbita la nivel cutanat si nu necesita indepartarea ulterioara a surplusului.
Salut eu nu iti voi da un raspuns citat de pe internet, sunt nou pe acest site si mi se pare foarte interesant.Iti raspund ca o persoana care a utilizat aceasta crema in trecut.Am folosit-o cum descrie "Imperia", dupa prospect, cu rezultate remarcabile pe termen lung, adica am folosit-o cam 2-3 luni nu mai sunt sigur, dar cosurile au inceput sa se rarefieze din ce in ce mai mult si intr-un final nu au mai aparut deloc.Acum am cam 5 luni de cand nu mai folosesc crema si nu imi mai apar cosuri.Nu descuraja daca nu apar rezultate imediate.Nu stiu cat timp dureaza la diferite persoana cred ca se bazeaza cat de mult sebum secreta fata unei persoane,adica depinde de genul fiecarui ten (ex. gras, seboreic).Dar incearca sa intrebi si un dermatolog. Sper ca te-am ajutat. Sunt cam curios, esti fata sau baiat? P.Saca vrei sa imi raspunzi fa-o pe site sau printr-un mesaj.
larrii întreabă: