| diecelul a întrebat:

Buna as vrea sa stiu cum se trateaza discopatia lombara imi poate spune cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Antiinflamatoare, eventual plasture antireumatic lipit la baza coloanei la mijloc! un antiinflamator care merge pe aceasta afectiune este celebrex de 100 mg, luate 2/zi, una dimineata si una seara! plasturele este iarasi foarte bun, iti spun din proprie experienta! tratamentul se ia 7 zile!
daca situatia devine mult mai grava se fac infiltratii in coloana sau se ajunge chiar la interventie chirurgicala!
trebuie evitate efortul, frigul, miscarile bruste!
multa sanatate happy

| diecelul explică (pentru Bluebutterfly80):

Dar si tu ai discopatie?

Sa zicem ca iau tratamentu dar unde lucrez eu e cam de hamalit ce naiba sa ma fac?

Tu ai scapat sau mai ai probleme?

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru diecelul):

Eu mai am rar astfel de episoade si trec repede! lucrez in domeniul farmaceutic, de aceea mi-am permis sa iti dau un sfat! daca vrei sa fii mai sigur mergi la medic, iar cu locul de munca nu stiu ce sa zic sad, e cam nasol