Asta nu e conjunctivita cel mai probabil. E o inflamatie usoara. Poate fi alergica. Daca nu iti trece in cateva zile sau se agraveaza, du-te la oftalmolog
Si ceea ce ai tu se numeste conjunctivita..ai stat undeva in curent sau ceva si d.aia patesti asa...acum trebuie sa ai mereu grija. Si eu am asa ceva si trebuie sa iti pui picaturile alea de cate ori simti tu nevoia. sper sa iti fie de ajutor
Da dar de care ca sunt si pentru urechi si pentru. ochi si ma cam dor ochi cand ii misc sigur ee de la curent pentru. ca cam de o saptamana mi-au aparut vasele de sange pe ochi, am observat cand ma uitam dimineata in oglinda, m-am gandit ca e de la oboseala
Pai e 2 in 1 e si pentru ochi si pentru urechi...nu exista unul separat pentru fiecare...ai inteles?
Aha dar tie ti-a mers ai scapat de vasele de sange?
Dap... Dar ideea e ca daca e conjunctivita cum a fost la mine...trebuie sa fii foarte atent ca o sa. ti mai apara..imediat cum dai de aer rece sau de curent tot o sa. ti apara asa ca trebuie sa ai mereu picaturi la indemana pana se incalzeste bine afara ca sa se vindece bine..la mine a fost nasol ca a fost asta iarna)..mai aveam putin si ieseam cu ochelari de soare afara..numai aveam pic de alb pe ochi eram rosie complet. a fost oribil
deeyuz întreabă: