| MihaiSergiu345 a întrebat:

as vrea sa stiu cum tratezi iritatia la ochi, venele de sange ce apar pe scler. Dau funda! http://www.girlsite.ro/wp-content/uploads/2010/09/916.jp g

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MissDyDee a răspuns:

Cu Garasone!happy..sunt picaturi

6 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Asta nu e conjunctivita cel mai probabil. E o inflamatie usoara. Poate fi alergica. Daca nu iti trece in cateva zile sau se agraveaza, du-te la oftalmolog

| MissDyDee a răspuns:

Si ceea ce ai tu se numeste conjunctivita..ai stat undeva in curent sau ceva si d.aia patesti asa...acum trebuie sa ai mereu grija. Si eu am asa ceva si trebuie sa iti pui picaturile alea de cate ori simti tu nevoia. sper sa iti fie de ajutorhappy

| MihaiSergiu345 explică (pentru MissDyDee):

Da dar de care ca sunt si pentru urechi si pentru. ochi si ma cam dor ochi cand ii misc sigur ee de la curent pentru. ca cam de o saptamana mi-au aparut vasele de sange pe ochi, am observat cand ma uitam dimineata in oglinda, m-am gandit ca e de la oboseala

| MissDyDee a răspuns (pentru MihaiSergiu345):

Pai e 2 in 1 e si pentru ochi si pentru urechi...nu exista unul separat pentru fiecarehappy...ai inteles?happy

| MihaiSergiu345 explică (pentru MissDyDee):

Aha dar tie ti-a mers ai scapat de vasele de sange?

| MissDyDee a răspuns (pentru MihaiSergiu345):

Daphappy... Dar ideea e ca daca e conjunctivita cum a fost la mine...trebuie sa fii foarte atent ca o sa. ti mai apara..imediat cum dai de aer rece sau de curent tot o sa. ti apara asa ca trebuie sa ai mereu picaturi la indemana pana se incalzeste bine afara ca sa se vindece binehappy..la mine a fost nasol ca a fost asta iarnalaughing)..mai aveam putin si ieseam cu ochelari de soare afara..numai aveam pic de alb pe ochi eram rosie completstraight face. a fost oribillaughing