In nici un caz nu e suficienta. Iti trebuie o crema speciala de copii cu factor minim 40, de preferat 50. Poate nu e sensibila, dar daca la 3 ani o expui la soare cu factor 15, riscul ei de a face cancer de piele in timp creste exponential.
Anul trecut am fost la mare cu ea si a stat ore intregi pe plaja dar nu intre orele12-16, si am dat-o cu 35 factorul si am stat albe amandoua zile intregi si m-am enervat ca nu ne bronzam si nu am mai dat-o si ne-am bronzat si noi ceva in ultimele zile si nu ne-am ars nu nimic daca nu ne-am mai dat cu 35 si nici pe cap nu a suportat palariute si din astea de soare, dar daca e vorba de cancer de piele si etc.am sa o dau cu factor mai mare dar ramane problema cu baticul pe cap, nu vrea nimic pe cap si la varsta ei nu sta nici locului la umbra.multumesc de ajutor.
E bine ca o ai... dar poti folosi un factor mai mare 35 pentru ca daca stai si pe malul marii soarele o va prinde mult mai repede. Nu o da chiar atat de des daca nu intra in apa.
E bine sa nu o expui timp indelungat la soare si nu in orele de virf. o dai cu alifie protectoare dar chiar si cu aceasta nu e bine prea mult expusa
Eu am auzit la radio ca doar produsele cu factor de protectie incepand cu 50 protejeaza. Dar ca e problema intre orele 11-17.
Pai da. Cum au zis si ceilalti, lotiunea cu protectie 50.
Vroiam sa completez, scrie chiar si Kids pe ea. :d