anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu daca perfuziile ingrasa? Am luat 26 de perfuzii in 3 zile si ma tot ingras dar nu stiu daca e de la ele sau de la olanzapina. Cineva cunoscator sa imi spuna, va rog! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cineva cunoscator? Da, este medicul dar el nu stă pe TPU, mergi la el si intreaba l el in urma unui consult deci nu asa oricum, o sa i ti spună care a fost cauza luării tale in greutate, ce înaltime ai, ce varsta si cîte kg ai acum, dar inainte de perfuzii cîte kg avea i? Mersi.

| TipaAia369 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Aveam 57 de kg si acum am tot luat in greutate pana la 70. Inaltimea 1, 62 la 18 ani.

| sadrian46 a răspuns (pentru TipaAia369):

În cât timp s-a produs asta?
Este un început de obezitate, ar trebui să iei măsuri.

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns (pentru TipaAia369):

Am prieteni care sunt pe tratament cu olanzapina si in decursul a unui an au ajuns efectiv la obezitate. ai grija. nu te baza pe un singur doctor.

| Catrice a răspuns:

Dacă erau perfuzii cu glucoza, posibil.
De olanzapina nu știu ce să-ți spun, depinde de organismul fiecăruia.

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Olanzapina ingrasa!

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Vorbeste cu medicul psihiatru daca poti schimba tratamentul de olanzapina cu leponex.

| mngzx a răspuns:

Nu doar ingrasa, dar duce si la obezitate