| angel_7904 a întrebat:

As vrea sa stiu daca un dinte "innegrit" se poate imbraca in ceramica sau care dinti se pot imbraca in ceramica (ce conditii trebuie sa implineasca?). multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Orice dinte tratat poate fi protejat cu o coronita ceramica daca radacinile acestuia ii permit. Inainte de a te duce la un stomatolog fa-ti o radiografie pentru ca acesta sa-si dea seama de calitatea dintelui.

daniela
| daniela a răspuns:

Orice dinte tratat poate fi protejat cu o coronita ceramica daca radacinile acestuia ii permit. Inainte de a te duce la un stomatolog fa-ti o radiografie pentru ca acesta sa-si dea seama de calitatea dintelui.

| mioara a răspuns:

Du-te la un stomatolog bun.

| hashe86 a răspuns:

Dinte "ïnnegrit" inseamna ca dintele respectiv nu imi e vital adica nu mai are "nervul". daca coroana si radacina permit se poate pune o coronita din ceramica(solutia ideala) si solutia cea mai probabila.
bineintzeles ca tebuie sa faci o vizita stomatologului ca doar nu te vei apuca tu sa ti faci unatongue
nuami bine!

| angel_7904 explică:

Am uitat sa precizez ca la dintii care mi sau innegrit iau fost extrasi nervii... e posibil sa se fi innegrit din cauza asta? sau care is dezavantajele cand se extrage un nerv?