| япончик a întrebat:

as vrea sa stiu principala cauza a cosurilor, de unde, de la ce si pentru ce apar ele? si citeva sfaturi pentru a scapa de ele. Merssi mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Sl0 a răspuns:

SI eu am aceeasi problema.Eu de exemplu am avut la varta pubertatii (13-15) ani, bun, am inteles de de ce le am. Acuma de 2 ani numi mia trec, la mine problema este ca am pielea de la fata sensibila la praf mizerie si microbi. SFAT : deca dezinfectezi de 3 ori pe zi fata cu apa oxinenata si spirt pot trece. funda?

| frumushika09 a răspuns:

Cosurile apar cel mai des de la mizeria de pe fata, care nu lasa pielea sa respire, dar de multe ori si de la hormoni la adolenscenti. Uite un sfat...nu le sparge!

| ScOrPiY a răspuns:

In primul rand ele apar de la praf, transpiratie, pubertatesi...
ca sa iti treaca incearca sa te speli cat ai des pe fata.

| Mia12 a răspuns:

Trebuie sa te speli cat mai des pe fata,.sa nu mananci mult salan si in cele din urma sa cauti solutii, contra acneei pentru ca asta ai