It spun...si eu am avut aparat dentar permanent si am asteptat sa treaca perioada aceea grea, apoi mi l-am dat jos, nu te doare absolut deloc! Intai iti da lipiciul jos, curatandu-l cu o periuta rotativa, apoi cu clestele iti extage brachetii fara sa te doara si nici anestezie nu-ti pune, apoi cu alt cleste special iti ia sarma! Crede-ma am avut si eu si abia acum 2 luni l-am dat jos! Si nu ti-l da singura jos ca altfel o sa vezi ca e o mare greseala
Multumesc mult pentru ajutor! Si nu voiam sa mi-l dau eu fos voiam doar sa stiu daca doare cand il da jos
Cu placere! Imi pare bine ca te-am ajutat! Si stai linistita nu te doare deloc!
Ai doua variante fie mergi la dentist fie il scoti tu acasa. Daca il scoti tu risti sa scoti si dintii odata cu aparatul. Tot ce trebuie sa faci este sa iei un patent si sa tragi de sarmele alea pana ies.
Nu e bine sa incerci asta tu singura, daca nu-l mai vrei, mergi la doctor sa ti-l dea jos.
Nu te sfătuiesc să o faci de unul singur, deoarece rişti să rămâi cu dantura făcută praf! Adresează-te în mod obligatoriu unui medic dentist (care de fapt ţi-a şi montat-o cândva), deoarece această lucrare reprezintă un act medical în toată regula, cu respectarea măsurilor de asepsie (sterilitate).
Du-te dragul meu semen într-u umanitate la medic, nu te juca cu viaţa ta! Noroc şi curaj.
Anca_Izabela_Tatiana_1982 întreabă: