Bună.
Nu există rețete minune de slăbit.
Trebuie să învățăm să mâncăm.
Scoate din alimentație: făinoasele, pâinea albă, grasimile, dulciurile, sucurile acidulate, carnea tocată, conservele de ori ce fel, carnea grea (porc, mile, peștele gras).
Consumă: lactate și brânzeturi degresate, pâine integrală (2-3 feli pe zi), fructe și legume crude și proaspete, zarzavaturi, lichide neacidulate (apă plată cu lămâie, ceai depurativ, sucuri naturale făcute în casă - așa combați balonarea), zahăr brun din trestie de zahăr, cereale, nuci - alune (în cantități moderate, conțin uleiuri volatile, benefice organismului prin colesterol sănătos), 2-3 cuburi de ciocolată amară pe săptămână, mișcare pentru a favoriza metabolismul (mișcare în aer liber, sport de 2-3 ori pe sătămână).
Sănătate și greutate ideală.
Pa, pa.
Da, poti sa slabesti daca urmezi o reteta disociata, faci mult sport si bei multa apa.
Eu am slabit tinand cont de niste fixuri:fara prajeli, grasimi, mezeluri, bauturi carbogazoase, dulciuri, smantana, cascaval, in schimb am consumat multe legume, fructe, sucuri naturale preparate in casa, paine integrala (2-3 felii pe zi) lactate degresate, frigarui din piept de pui si legume, peste(fiert sau gratar), carne de pui fara piele fiarta sau gratar, cereale integrale...Succes...