| liliana423 a întrebat:

Buna, as vrea sa va cer ajutorul. Este vorba despre o chestie mai speciala. De un timp cunostintele imi spun ca sunt nebuna si vorbesc destul de serios, am constatat asta cand mi-a spus o verisoara ca am o problema la cap, iar mama a spun ca sa incerc sa ma controlez. Nu inteleg in ce fel dar sunt foarte ingrijorata. Aud lucrurile astea cand imi spun opinia despre anumite lucruri ca haine, filme sau lucruri pe care as vrea sa le urmez in viata. Nu mi se pare ca am idei ciudate, insa toti imi spun ca sunt cumva, adica cum am spus mai sus imi fac tot felul de reprosuri, pana si tata mi-a spus ca nu sunt normala sau ca nu stiu ce vorbesc. Am incercat sa iau cazuri diferite dintr-o carte in care sa imi spun parerea despre diferite comportamente si dupa ce faceam un referat ma uitam la compunerile model de pe tema aceea si observam ca nu e nimic ciudat. Vreau sa spun ca am si o fire mai distractiva si in acelasi timp imi place foarte mult sa imi traiesc viata si nu prea vad raul in lucruri, simt ca pot trece peste ce e rau sau atunci cand cad sa ma ridic. Va rog sa ma ajutati! Sa va spuneti punctul de vedere.
Mentionez ca sunt la liceu pe stiintele naturii dar as vrea sa trec pe stiintele sociale, cred ca v-ar putea fi de folos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Doar pentru ca cineva nu se poarta așa ca noi sau nu are aceeași personalitate nu avem dreptul sa ii spunem ca e nebun. Eu zic ca nu ai nimic, nu te schimba doar pentru ca vor alții, spune-le sa înceteze cu astfel de afirmații pentru ca nu e amuzant, deși ei cred ca e.

| danutzu96 a răspuns:

Tu stii ce inseamna sa ai probleme la cap? Tu nu ai nici pe departe asa ceva. Oamenii din jurul tau nu sunt de acord cu opinia ta si o considera deplasata, atat. Cred ca vor doar sa te descurajeze si sa urmezi ce vor ei.