| AndaWest a întrebat:

as vrea sa va cer o parere.mai de mult am fost racita la ovare foarte tare, de nu mai puteam sa ma misc de durere, am facut tratament si mi-a trecut. dar acum de cate ori ma ia frigul, sau uneori chiar si fara sa stau cu spatele gol ma iau niste dureri ingrozitoare de nu stiu ce sa mai fac.de la ce o fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deedeelina a răspuns:

Raceala recidiveaza. Mergi URGENT la dr. ginecolog! Sanatate si sa auzim de bine!

2 răspunsuri:
| Anita20Peace a răspuns:

Probabil ai ramas mai "sensibila", dupa raceala aceea.Trebuie sa te protejezi si sa mai iei niste "antibiotice".(poate iti sunt de folos). Insanatosire grabnica!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca nu te-ai vindecat complet. Dupa tratament trebuie sa faci repetat investigatii pentru a te asigura ca te-ai vindecat cu adevarat. Tu mai ai simptome, deci nu te-ai vindecat si trebuie sa mergi din nou la medic pentru investigatii si tratament.