| AnneMarye001 a întrebat:

As vrea sa va cer parerea despre ColonHelp. Daca cineva la folosit,cum vi se pare,ce parerea aveti despre el? Va rog raspundeti sinceri si nu in gluma, batjocora sau jigneli.Multumesc tuturor care au citit si v-as mai multumi si mai mult daca imi dati sfaturi despre acest produc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sfat: îl cumperi din farmacie, nu de pe net!
Te ajută dacă mai și înveți să și mănânci cât mai sănătos, multe fructe și legume cât mai proaspete.
Pa, pa.

| AnneMarye001 explică (pentru Legiuitoarea):

Oricum il luam de la farmacie, nu am incredere in cele de pe net. Orcum multumesc

| Legiuitoarea a răspuns (pentru AnneMarye001):

Bună din nou.
Cu plăcere și nu merge pe varianta de viață sedentară.
Ai grijă de tine.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

O parere buna daca vrei sa il folosesti pentru detoxifiere[spun asta pentru ca multi il folosesc cu speranta ca vor slabi, poti si slabi dar putin de tot]

| AnneMarye001 explică (pentru mona):

Am inteles, multumesc

| Azµre a răspuns:

Este bun pentru detoxifiere nimic mai mult.

| AlleAlllexandra a răspuns:

Pai. Eu l-am luat de 2 ori. Pe mine prima data m-a ajutat, putin de tot. A doua oara am renuntat la el, ma balonam, practic il luam degeaba. Sa nu iti faci iluzii ca slabesti de la el. DELOC! Am spus parerea cat de sincera.

| AnneMarye001 explică (pentru AlleAlllexandra):

Multumesc,primesc orce fel de sfat sau pareri

| AlleAlllexandra a răspuns (pentru AnneMarye001):

Oricand!

| adriananeacsu26 a răspuns:

Buna! Eu l-am folosit acum 2 ani. Nu ma asteptam la cine stie ce rezultate, l-am luat mai mult din curiozitate, dar m-a ajutat sa slabesc cam 6 kilograme, am avut mai multa energie, mi-a scazut pofta de dulce. Eu spun ca merita incercat, dar depinde si pentru ce vrei sa-l iei...