| FallingRain a întrebat:

As vrea sa va cer parerea in situatia in care ma aflu. Dupa ce am avut niste menstruatii neregulate insotite de dureri intre si in timpul lor, am ajuns la un medic la spital care dupa o ecografie mi-a spus ca este posibil ca una dintre trompe sa fie infundata. Mi-a recomandat sa repet ecografia. Intre timp am plecat din orasul meu inapoi in Bucuresti, unde lucrez. As vrea sa merg la un consult la Regina Maria pentru a mi se confirma diagnosticul si eventual pentru a primi tratament. Aveti recomandari pentru un medic in Bucuresti la Regina Maria ce ar putea diagnostica si trata asa ceva? Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Din moment ce e Regina Maria, București, toți medicii ginecologi sunt apropiați ca și abilități și cunoștințe, unii dintre cei mai buni.
Încredere!
Succes!

0 răspunsuri: