| CristinaNicoleta a întrebat:

as vrea sa va intreb care credeti ca este problema de nu mi-a mai venit ciclul menstrual de 3 luni? am 16 ani si sunt virgina! intotdeauna imi intarzie adica niciodata nu imi vine la date fixe. dar de data asta pare destul de multsadma poate ajuta cineva cu un sfat? va rog...Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MiriamO a răspuns:

De regula in decurs de cativa ani nu vine la date fixe, dar daca ti-a intarziat atat de mult ar fi bine sa mergi la un medic, el ar fi cel mai in masura sa iti dea sfaturi. De exemplu, daca esti dintr-un oras unde exista cabinet de planificare familiala, te poti duce cu buletinul si cu carnetul de elev si beneficiezi de gratuitati. Bafta!

| foxeye a răspuns:

Va dura cativa ani pana vei avea menstruatia regulata, dar pentru linistea ta sufleteasca mergi la medic ca sa te asiguri ca totul este in regula (:

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti la varsta la care menstra ar trebui sa se regleze macar cat de cat. O intarziere atat de mare la varsta ta semnifica o problema hormonala. Ar trebui sa faci o ecografie pelvina (uter si ovare) si sa te vada un endocrinolog.

| sabinaelena a răspuns:

Buna Cristina. Si eu am avut aceeasi problema si nu am rezolvat-o pana nu am maers la ginecolog care mi-a facut o ecografie abdominala. La ecografie a descoperit ca aveam chisturi pe ovare si din cauza asta nu mi-a venit. Mi-a dat tratament si acum imi vine la timp. Te sfatuiesc sa consulti un medic. Multa sanatate!