| SaRiNoOtZa a întrebat:

Buna as vrea sa va intreb daca eu am 14 ani este bine sa tin dieta South Beach? Fiindca am auzit pe multe lume ca functioneaza si as vrea sa o incerc.Ms Pupici.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| marioBARCELONA a răspuns:

Incearca tot ce-ti doresti, important este sa te simti bine in pielea ta...
Succes!

5 răspunsuri:
| ing. a răspuns:

Buna! Am citit despre aceasta dieta aici : http://www.e-sana.ro/index.php?a=209
Ai putea sa o tii, insa dupa parerea mea e cam devreme de la 14 ani. Oricum, faci cum doresti tu! O seara placuta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, in nici un caz inainte de 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este interzis să urmezi o dietă până la vârsta de 18 ani. Ești în perioada de creștere.
Poți consulta cel mult un medic nutriționist.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa iti vezi de treaba. La varsta ta, ai putea sa te joci, sa te plimbi, sa urci pe munte, sa dansezi si sa asculti muzica. Nu incerca sa slabesti aiurea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut o colega care a tinut dieta si a avut rezultate excelente, acum depinde si cat vrei sa slabesti; daca vrei sa slabesti foate mult trebuie sa tii dieta de mai multe ori(nu recomand mai mult de 3 ori intr-un an) dar trebuie sa ai grija sa treaca cel putin o luna intre diete.

Întrebări similare